27. aug. 2008

Min mail til Stortinget hadde et lite tillegg:

"Kjære stortingsrepresentanter! Ved denne aksjonen blir veteraners og pårørendes stemmer registrert i Stortingets postmottaksprotokoll. Kjære folkevalgte: Dere har misbrukt den tillit vi har gitt dere ved våre valg av dere i flere tiår. Vi har trodd at dere ville gjøre vårt samfunn til et godt sted å være for alle, - det har dere ikke gjort. De som har det bra får det stadig bedre, men vi veteraner får det verre og verre. Dere, vårt beslutningstagende organ, har brukt oss når det passet dere, i sannhet en bruk og kastmentalitet av deres egne borgere. Nå svarer vi på deres ignorering med vår protestering. Dere er gitt "advarsel" om i åpent brev til Stortinget i mars om at vi ville mobilisere, at vi kom til å bli mange. Den ble også oversett av dere. "

Ta med på aksjonsveien videre: For første gang så blir våre stemmer registeret på Stortinget: Veteraners og pårørendes samt alle andre som ser det moralske forkastelige i Statens ignoreringen av ødelagte mennesker som de har hatt nytte av når det tjente deres hensikt. Hvor mange stemmer kommer de til å høre? Det er opp til oss.

Som enkeltmenneske har vi makt, det gjelder bare å tro på at vi har den, - sammen.

Vi er nå i ferd med å lage bølgen i Norge fra sør til nord. Vi kan og skal beskytte våre unge mennesker mot kommende livsvarige skader, det er vårt ansvar og plikt å gjøre det. Ingen av de 10-15 000 veteraner som reiste ut tidligere tenkte at de skulle ende der de er i dag med sine skader uten å få hjelp. Vi kan og skal derfor bekjempe urettferdigheten våre veteraner har lidd.

Derfor: Inntil våre politikere og byråkrater beviser sin vilje, evne og sin makt til aktiv handling i en verdig veteran / helse/sosialpolitikk vil våre stemmer inn til Stortinget ikke stoppe opp.

Til deg som er på Face Bok: Spre informasjon om aksjonen og nettadressen til nettsiden vår der.

Vennlig hilsen Rigmor

Ingen kommentarer: